İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Fevzi Çakmak İlkokulu

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle anıldı.

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü anısına duygusal bir tören düzenlendi. Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde bu büyük zaferin önemini ve kahramanlıklarını anlamak için bir araya geldiler.

Tören, sabah saatlerinde okul bahçesinde yapıldı. Türk bayrağının gölgesinde toplanan öğrencilerimiz, saygı duruşunda bulunarak şehitlerimizi rahmetle andılar. Ardından, Çanakkale Destanı'nın anlatıldığı duygusal bir konuşma yapıldı.

Törende, öğrencilerimiz tarafından seslendirilen Çanakkale şehitleri için yazılmış şiirler ve okunan Çanakkale türküleriyle duygusal bir atmosfer oluşturuldu. Öğrencilerimiz, bu büyük zaferin mirasını yaşatmanın ve milli ruhu canlı tutmanın önemini bir kez daha hissettiler.

Okulumuzda düzenlenen bu anlamlı etkinlik, genç nesillerin Çanakkale ruhunu anlamalarına ve milli değerlerimize sahip çıkmalarına katkı sağladı. Çanakkale Zaferi'nin anlamı ve önemi, öğrencilerimize bir kez daha hatırlatılarak unutulmaz bir gün geçirildi.

27-03-202427-03-202427-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 14:19 - Görüntülenme: 31