İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak İlkokulu

Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. 774. SK. FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU BLOK NO 1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Yaşadığı dünyaya uyum sağlayan, öğrenmeyi alışkanlık haline getiren, öğrendiklerini geliştirip dünyaya aktarabilen, “Kim var deyince sağına soluna bakmadan ben varım, diyebilen” bireyleri dünyaya kazandırmak.
Misyon
Hızla değişen dünyada küresel ölçekte rekabet edebilme ve emsallerinin önünde olma-yürüme adına yasal çerçeve içinde okulumuzun ulaşabildiği kitleye insan olma vasıflarının kazandırılması temel amacıyla mevcut ve temin edilebilir imkanlar ile olumlu kazanımlar kazandırmak.
Başarılar
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Geleneksel Çocuk Oyunlarında 2. ve 3. olunmuştur.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Ana Sınıfımız İkili eğitim yapmaktadır.
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuz Gaziosmanpaşa Küçükköy´de eğitim-öğretim yapmaktadır. İETT 38E hattı ile okulumuza ulaşılabilir.Gaziosmanpaşa merkezden ve Sultangazi Cebeci ve Gazi Mahallelerinden minibüs ile ulaşım vardır. Bayrampaşa´dan da okulumuza minibüs ile ulaşım vardır.
Okulumuzda servis taşımacılığı yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gaziosmanpaşa Küçükköy´de eğitim-öğretim yapmaktıdır. Validesuyu Konutları, Serenity Siteleri ile Essenora Evlerinin ortasında bulunmaktadır.
İlçe Merkezine 1 km. İl Merkezine 17 km uzaklıktadır.
Geleneksel Çocuk Oyunları ve İFET
Proje Çalışmaları
Eğitimde İyi Örnekler Projesi 2018´ e ait okulumuzda 12 tane proje çalışması yapılmaktadır. "Beni Tanıyor Musun? projemiz Eğitimde İyi Örnekler Projesi 2018´de ilk 100´e girmiştir.