İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Nis

Okulumuz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü çeşitli etkinliklerle anarak milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, İstiklal Marşı'nın kabulünün önemini vurgulamak amacıyla bir araya geldiler.

Nis

Okulumuzda geleneksel Türk gölge oyunu olan Karagöz ve Hacivat gösterisi büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz, Türk kültürünün önemli bir parçası olan bu gölge oyununu izleyerek eğlenceli bir zaman geçirdi.

Nis

Tabiatın Korunması Haftası kapsamında, mart ayında Orman Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Nis

Çedes projesi kapsaminda vatanseverlik konusu üzerine Kore gazisi okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

Mrt

Okulumuz tarafından düzenlenen veli ve öğrenci kitap okuma etkinliği, katılımcıları bir araya getirerek okuma alışkanlığını teşvik etti. Etkinlik, okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle anıldı.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen seminerde, öğrencilere güvenli internet kullanımı hakkında önemli bilgiler verildi.

Ayraç Çalışmalarımızdan kareler.

Şbt

Sivil Savunma günü nedeniyle İstanbul İtfaiyesi işbirliği ile okulumuzda yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Ock

Proje kapsamında;Etkileşimli kitap okuma çalışmaları, Anasınıfı Kütüphane Projesi, Velilerimize proje tanıtımı ve aile katılım etkinlikleri  düzenlenmiştir. Katılım sağlayan ve emek veren herkese teşekkür ederiz.

Ock

Başkanlığımız, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir

Ock

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları, Türkiye'de cumhuriyetin ilanının 100. yılı şerefine 2023'te düzenlenen etkinliklerdir.

Emeği geçen; idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerinden büyük bir başarı.