İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Ock

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları, Türkiye'de cumhuriyetin ilanının 100. yılı şerefine 2023'te düzenlenen etkinliklerdir.

Emeği geçen; idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerinden büyük bir başarı.

Yeni eğitim öğretim dönemine yenilenmiş bir şekilde başladık.

Haz

Okulumuz Tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu skeçler velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından keyifle izlendi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Haz

Anasınıfı A ve B şubeleri ile Rami Kütüphanesini ziyaret ettik.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile Beylerbeyi Sarayı-Hababam Sınıfı-Çamlıca gezisini yaptık. Öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdiler.

Haz

Halk Eğitim Merkezi yıl sonu gösterilerinde okulumuz Halk oyunları Zeybek ekibi gösterilerini sundular. Sayın kaymakamımız İskender Yönden, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Uzantı, Sayın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz ve Sayın Halk Eğitim Müdürümüz Musa Metin Özver ile hatıra fotoğrafı çekildiler. Öğrencilerimize ve öğretmenleri Narin Temiz'e teşekkür ediyoruz.

May

3-D sınıfın hazırlamış olduğu Anneler Günü programı ile annelerine güzel dakikalar yaşattılar. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenleri Selin Kocamızrak'a teşekkür ediyoruz. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda öğrencilerimiz ve  velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlanmıştır, emek veren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Veli ve öğrencilerimizin katılımıyla Otizm Farkındalık Günü etkinilklerini gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen ilk eğitimimiz velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Seminerimiz başlamadan önce Okul Müdürümüz Yunus HAYAL açılış konuşmasını yaptı ve ardından geçen yıl yapılan eğitimler sonucunda katılım belgesi kazanan velilerin ismi okunarak sahneye çağrıldı ve katılım belgesi teslim edildi. Daha sonra Aile içi İletişim seminerimiz aile danışmanı ve okulumuzda özel eğitim öğretmeni olan Hadiye Ebru BAŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.